تبلیغات
.:: به سایت پسر ایرونی خوش آمدید ::. - آموزش آشپزی: انواع دسر
 طرز تهیه دسر کرم کارامل به طور کامل ...  آموزش آشپزی : انواع دسر: کرم کارامل
 
مواد لازم :

تخم مرغ      6 عدد
شكر            2/3 پیمانه
نمك             1/8 قاشق چایخوری
شیر داغ        3/4 -3  پیمانه
وانیل شكری    1/2 قاشق چایخوری
شكر              1/2 پیمانه برای ته ظرف


 طرز تهیه :

فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن كنید . تخم مرغ ها را با دو سوم پیمانه شكر و نمك مخلوط كنید و با چنگال هم بزنید. به تدریج شیر داغ و وانیل ارا اضافه كنید . یك دوم پیمانه شكر را در قالب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . دائماَ هم بزنید تا ذوب شود و رنگ آن طلائی گردد. سپس قالب را از روی حرارت بردارید . ظرف را تكان دهید تا دیوارهای قالب به كارامل آغشته شود . در صورتیكه بخواهید كرم  كارامل را در ظرفهای یكنفره تهیه نمائید . كارامل آماده را ته ظفهای یكنفره ریخته ، سپس مایهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بریزید. پس از آن ، در ظرف بزرگی كه مقداری آب در آن ریخته اند ، بگذارید و به مدت یك ساعت در كف فر قرار دهید . پس از یك ساعت از فر بیرن آورده با كمك یك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم می گردانید و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولی كرم را ار قالب بیرون نیاورید . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الی دوازه ساعت در یخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف دیگری برگردانید . مجدداَ در یخچال قرار داده دو الی سه ساعت دیگر بماند ، سپس سرو نمائید 



ادامه مطلب

طبقه بندی: آشپزی، 
نوشته شده در تاریخ شنبه 29 اسفند 1388 توسط پسر ایرونی(م.س)
مدیریت سایت